به گزارش پایگاه اطلاعرسانی حج، حجتالاسلام والمسلمین سیدعبدالفتاح نواب، نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت در دیدار با مدیر و کارکنان مدیریت آموزش معاونت فرهنگی بعثه مقام معظم رهبری، با تقدیر از فعالیتهای انجام شده، سرمایهگذاری دراین بخش را مهم ارزیابی کرد و خواستار آسیبشناسی و بهینه سازی وضعیت موجود شد.
وی با بیان اینکه هرگونه فعالیت پویا نیازمند آسیبشناسی است، تصریح کرد: فعالیتهای آموزشی بعثه مقام معظم رهبری با استفاده از کارشناسان خبره و اهل فن، نقد و بررسی می شود تا نقاط ضعف و اشکالات پیشرو به بهترین شکل ممکن برطرف و زمینه ارتقای این فعالیتها فراهم شود.
نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت افزود: فعالیتهای بسیاری در بخش آموزش بعثه مقام معظم رهبری انجام شده است و برای رشد بیشتر باید با نظارت کارشناسانی که آشنا به مسائل آموزشی هستند، تجزیه و تحلیل و راهکارهای مناسب برای بالندگی ارائه شود.
وی در ادامه آموزشهای ارائه شده ی مدیریت آموزش بعثه مقام معظم رهبری را متنوع و تاثیرگذاردانست و براستفاده ازظرفیت بخش های مختلف بعثه، ارائه فایلهای آموزشی در قالب های تصویری و صوتی و برنامهریزی برای تقویت ارتباط با زائران پس از ایام حج تأکید کرد.
حجتالاسلام والمسلمین نواب همچنین برنامه پاسخگویی به روحانیون کاروانها را لازم دانست، اما متذکر شد که این کارمانع مراجعه آنها به کتابها و منابع دست اول نشود.
وی خواستار ارتباط بیشتر مدیریت آموزش بعثه و پژوهشکده حج و زیارت در زمینه تولید محتوا شد و گفت: این حرکت سبب همگرایی و افزایش همکاریهای آینده میشود و هردو احساس میکنند در این فرایند شریک هستند.
نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تعداد زائرانی که از دورههای آموزشی بعثه مقام معظم رهبری استفاده می کنند، گفت: تأثیری که این افراد بر دیگران میگذارند بسیار زیاد است.
برپایه این گزارش، درابتدای این دیدار، حجتالاسلام والمسلمین حمید احمدی مدیر آموزش بعثه مقام معظم رهبری از فعالیتهای انجام شده و در دست اقدام گزارشی ارائه و گستره کار و توان تولید در این مدیریت را بسیار مناسب ارزیابی کرد.